Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is MRM Praktijk B.V. een juiste keuze.

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over MRM Praktijk B.V. uit Breda.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

MRM Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Breda. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20106567.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? MRM Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.