error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is MRM Praktijk B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over MRM Praktijk B.V. uit Breda.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

MRM Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Breda. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 20106567.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? MRM Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

MRM Praktijk B.V.
  • Ginnekenweg 188, 4835NH Breda
  • 076-5652850
Branche
Notaris
KVK
20106567
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-05-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen