error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Mr.J.Ch. Janssens een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier staat alles van Mr.J.Ch. Janssens uit Overveen. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr.J.Ch. Janssens of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Mr.J.Ch. Janssens is een notaris gevestigd in Overveen. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34314206.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Mr.J.Ch. Janssens
Branche
Notaris
KVK
34314206
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1995
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen