Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Mr. W.J. Boelens een goede keuze.

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier vind je alle informatie van Mr. W.J. Boelens uit Delft. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Mr. W.J. Boelens is een notaris kantoor uit Delft. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27373100.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. W.J. Boelens of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.