error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Mr. W.J. Boelens een goede keuze.

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Mr. W.J. Boelens uit Delft.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. W.J. Boelens of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Mr. W.J. Boelens is een notaris uit Delft. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27373100.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Mr. W.J. Boelens
Branche
Notaris
KVK
27373100
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
13-03-1998
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen