error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Mr. W.J. Boelens een juiste keuze. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Mr. W.J. Boelens uit Delft. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Mr. W.J. Boelens is een notaris gevestigd in Delft. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27373100.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. W.J. Boelens of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Mr. W.J. Boelens
Branche
Notaris
KVK
27373100
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
13-03-1998
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen