error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Mr. W.A.J.M. de Neree Tot Babberich B.V. een goede partner. Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Mr. W.A.J.M. de Neree Tot Babberich B.V. uit Amsterdam.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Mr. W.A.J.M. de Neree Tot Babberich B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Mr. W.A.J.M. de Neree Tot Babberich B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 33219035.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Mr. W.A.J.M. de Neree Tot Babberich B.V.
  • Loowaard 93, 1082KR, Amsterdam
  • hagendijk@meijernotarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
33219035
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-1990
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen