Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Mr. W.A.J.M. de Neree Tot Babberich B.V. een juiste partner.

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Mr. W.A.J.M. de Neree Tot Babberich B.V. uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Mr. W.A.J.M. de Neree Tot Babberich B.V.

Mr. W.A.J.M. de Neree Tot Babberich B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 33219035.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. W.A.J.M. de Neree Tot Babberich B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.