error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Mr. V.J.M. Bos B.V. een juiste partner.

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Mr. V.J.M. Bos B.V. uit Castricum.

Een notaris is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Mr. V.J.M. Bos B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Castricum. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 35029659.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. V.J.M. Bos B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Mr. V.J.M. Bos B.V.
Branche
Notaris
KVK
35029659
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-05-1998
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen