error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. V.J.M. Bos B.V. de ideale notaris voor jou? Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit de regio. Hier staat alle informatie van Mr. V.J.M. Bos B.V. uit Castricum. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. V.J.M. Bos B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Mr. V.J.M. Bos B.V. is een notaris uit Castricum. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 35029659.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Mr. V.J.M. Bos B.V.
Branche
Notaris
KVK
35029659
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-05-1998
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen