error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Mr. Th.P. Seinstra Notarispraktijk B.V. een juiste keuze. Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van Mr. Th.P. Seinstra Notarispraktijk B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. Th.P. Seinstra Notarispraktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Mr. Th.P. Seinstra Notarispraktijk B.V.

Mr. Th.P. Seinstra Notarispraktijk B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34156754.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Mr. Th.P. Seinstra Notarispraktijk B.V.
Branche
Notaris
KVK
34156754
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-05-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen