Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Mr. Th.J.H. Dröge B.V. een juiste keuze.

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Mr. Th.J.H. Dröge B.V. uit Delft.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. Th.J.H. Dröge B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Mr. Th.J.H. Dröge B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Delft. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27238091.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis