error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. Th. Vermeulen Praktijk B.V. de juiste notaris voor jou? Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Mr. Th. Vermeulen Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Mr. Th. Vermeulen Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27139145.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. Th. Vermeulen Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Mr. Th. Vermeulen Praktijk B.V.
  • Floris Grijpstraat 32, 2596XE, 's-Gravenhage
Branche
Notaris
KVK
27139145
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
16-04-1992
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen