error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Mr. Th. Vermeulen Praktijk B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Mr. Th. Vermeulen Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. Th. Vermeulen Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Mr. Th. Vermeulen Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27139145.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Mr. Th. Vermeulen Praktijk B.V.
  • Floris Grijpstraat 32, 2596XE 's-Gravenhage
Branche
Notaris
KVK
27139145
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
16-04-1992
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen