error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Mr. Tanneke den Hartog een goede partner. Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Mr. Tanneke den Hartog uit Wassenaar.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Mr. Tanneke den Hartog of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Mr. Tanneke den Hartog is een notaris kantoor gevestigd in Wassenaar. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 59491892.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Mr. Tanneke den Hartog
  • Lange Kerkdam 6, 2242BV, Wassenaar
  • 06-42231599
Branche
Notaris
KVK
59491892
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-10-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen