error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. Tanneke den Hartog de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Mr. Tanneke den Hartog uit Wassenaar.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. Tanneke den Hartog of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Mr. Tanneke den Hartog is een notaris gevestigd in Wassenaar. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 59491892.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Mr. Tanneke den Hartog
  • Lange Kerkdam 6, 2242BV Wassenaar
  • 06-42231599
Branche
Notaris
KVK
59491892
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-10-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen