error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Mr S. Andriessen B.V. een juiste partner.

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Op deze pagina vind je alle informatie van Mr S. Andriessen B.V. uit Zierikzee. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Mr S. Andriessen B.V. is een notaris kantoor uit Zierikzee. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20155028.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr S. Andriessen B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Mr S. Andriessen B.V.
  • Havenpark 21, 4301JG Zierikzee
  • 0111-415051
Branche
Notaris
KVK
20155028
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen