error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr S. Andriessen B.V. de passende notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat een overzicht van Mr S. Andriessen B.V. uit Zierikzee. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr S. Andriessen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Mr S. Andriessen B.V. is een notaris gevestigd in Zierikzee. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 20155028.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Mr S. Andriessen B.V.
  • Havenpark 21, 4301JG, Zierikzee
  • 0111-415051
Branche
Notaris
KVK
20155028
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen