error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is mr. R.W. van Eldik Notaris Beheer B.V. een juiste keuze. Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over mr. R.W. van Eldik Notaris Beheer B.V. uit Wijchen.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? mr. R.W. van Eldik Notaris Beheer B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

mr. R.W. van Eldik Notaris Beheer B.V. is een notaris kantoor uit Wijchen. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09151296.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

mr. R.W. van Eldik Notaris Beheer B.V.
  • Aalsburg 1248, 6602TH, Wijchen
  • 024-6423760
Branche
Notaris
KVK
09151296
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
16-05-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen