Is mr. R.W. van Eldik Notaris Beheer B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alle informatie van mr. R.W. van Eldik Notaris Beheer B.V. uit Wijchen. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? mr. R.W. van Eldik Notaris Beheer B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

mr. R.W. van Eldik Notaris Beheer B.V. is een notaris uit Wijchen. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09151296.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte