error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is mr. R.W. van Eldik Notaris Beheer B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over mr. R.W. van Eldik Notaris Beheer B.V. uit Wijchen.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? mr. R.W. van Eldik Notaris Beheer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

mr. R.W. van Eldik Notaris Beheer B.V. is een notaris uit Wijchen. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 09151296.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

mr. R.W. van Eldik Notaris Beheer B.V.
  • Aalsburg 1248, 6602TH Wijchen
  • 024-6423760
Branche
Notaris
KVK
09151296
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
16-05-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen