error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. R.O. Kleijne notarispraktijk B.V. de passende notaris voor jou? Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Mr. R.O. Kleijne notarispraktijk B.V. uit 's-Gravenhage.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. R.O. Kleijne notarispraktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Mr. R.O. Kleijne notarispraktijk B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27329554.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Mr. R.O. Kleijne notarispraktijk B.V.
  • Loosduinse Hoofdstraat 62, 2552AJ, 's-Gravenhage
  • 070-4400222
Branche
Notaris
KVK
27329554
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
06-11-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen