Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Mr. R.O. Kleijne notarispraktijk B.V. een juiste partner.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Mr. R.O. Kleijne notarispraktijk B.V. uit 's-Gravenhage.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. R.O. Kleijne notarispraktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Mr. R.O. Kleijne notarispraktijk B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27329554.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis