Is mr. R.H. van Eldik Notaris Beheer B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over mr. R.H. van Eldik Notaris Beheer B.V. uit Malden.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? mr. R.H. van Eldik Notaris Beheer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

mr. R.H. van Eldik Notaris Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Malden. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09151295.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte