error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Mr. R. Zonnevylle B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Mr. R. Zonnevylle B.V. uit Zierikzee. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. R. Zonnevylle B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Mr. R. Zonnevylle B.V.

Mr. R. Zonnevylle B.V. is een notaris kantoor uit Zierikzee. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 22038962.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Mr. R. Zonnevylle B.V.
  • Havenpark 21, 4301JG Zierikzee
  • 0111-415051
  • zonnevylle@andriessenzonnevylle.nl
Branche
Notaris
KVK
22038962
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-03-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen