error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Mr. R. de Groot Beheer B.V. een juiste keuze. Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Mr. R. de Groot Beheer B.V. uit Den Dolder. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. R. de Groot Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Mr. R. de Groot Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Den Dolder. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27195575.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Mr. R. de Groot Beheer B.V.
  • Dolderseweg 100, 3734BK, Den Dolder
  • 030-2282990
Branche
Notaris
KVK
27195575
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-01-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen