error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. R. Berentsen Notarispraktijk B.V. de passende notaris voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Mr. R. Berentsen Notarispraktijk B.V. uit Velp.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Mr. R. Berentsen Notarispraktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Mr. R. Berentsen Notarispraktijk B.V. is een notaris uit Velp. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 51611139.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Mr. R. Berentsen Notarispraktijk B.V.
  • Alteveerselaan 29, 6881AT, Velp
  • 026-3709118
Branche
Notaris
KVK
51611139
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-12-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen