error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. R. Berentsen Notarispraktijk B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina staat alles van Mr. R. Berentsen Notarispraktijk B.V. uit Velp. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. R. Berentsen Notarispraktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Mr. R. Berentsen Notarispraktijk B.V. is een notaris gevestigd in Velp. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 51611139.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Mr. R. Berentsen Notarispraktijk B.V.
  • Alteveerselaan 29, 6881AT Velp
  • 026-3709118
Branche
Notaris
KVK
51611139
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-12-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen