Is Mr. R. Berentsen Notarispraktijk B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina staat alles van Mr. R. Berentsen Notarispraktijk B.V. uit Velp. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. R. Berentsen Notarispraktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over Mr. R. Berentsen Notarispraktijk B.V.

Mr. R. Berentsen Notarispraktijk B.V. is een notaris kantoor uit Velp. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 51611139.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.