Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is MR Praktijk B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alles van MR Praktijk B.V. uit Nieuwerkerk ad IJssel. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? MR Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over MR Praktijk B.V.

MR Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Nieuwerkerk ad IJssel. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 50089218.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.