Is MR Praktijk B.V. de passende notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alles van MR Praktijk B.V. uit Nieuwerkerk ad IJssel. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? MR Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

MR Praktijk B.V. is een notaris uit Nieuwerkerk ad IJssel. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 50089218.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.