error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. P.M. Eversdijk Praktijk B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Mr. P.M. Eversdijk Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. P.M. Eversdijk Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Mr. P.M. Eversdijk Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27242892.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Mr. P.M. Eversdijk Praktijk B.V.
  • Alexander Gogelweg 32, 2517JJ 's-Gravenhage
  • 070-3588000
Branche
Notaris
KVK
27242892
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-07-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen