error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Mr. P.M. Eversdijk Praktijk B.V. een juiste keuze. Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Mr. P.M. Eversdijk Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. P.M. Eversdijk Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Mr. P.M. Eversdijk Praktijk B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27242892.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Mr. P.M. Eversdijk Praktijk B.V.
  • Alexander Gogelweg 32, 2517JJ, 's-Gravenhage
  • 070-3588000
Branche
Notaris
KVK
27242892
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-07-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen