error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Mr. P.J.M. van der Made B.V. een goede keuze. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alle informatie van Mr. P.J.M. van der Made B.V. uit Breda. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. P.J.M. van der Made B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Mr. P.J.M. van der Made B.V. is een notaris gevestigd in Breda. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20057767.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Mr. P.J.M. van der Made B.V.
  • Lorentzstraat 40, 4834XC, Breda
  • 076-5222686
Branche
Notaris
KVK
20057767
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
16-06-1989
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen