error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. P.J.M. van der Made B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alle informatie van Mr. P.J.M. van der Made B.V. uit Breda. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. P.J.M. van der Made B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Mr. P.J.M. van der Made B.V. is een notaris uit Breda. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20057767.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Mr. P.J.M. van der Made B.V.
  • Lorentzstraat 40, 4834XC Breda
  • 076-5222686
Branche
Notaris
KVK
20057767
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
16-06-1989
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen