Is Mr. P.J.M. van der Made B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Mr. P.J.M. van der Made B.V. uit Breda.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. P.J.M. van der Made B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Mr. P.J.M. van der Made B.V.

Mr. P.J.M. van der Made B.V. is een notaris uit Breda. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20057767.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.