error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. P.I.J.M. de Lepper B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Mr. P.I.J.M. de Lepper B.V. uit Bergen op Zoom.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. P.I.J.M. de Lepper B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Mr. P.I.J.M. de Lepper B.V. is een notaris gevestigd in Bergen op Zoom. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 20059912.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Mr. P.I.J.M. de Lepper B.V.
  • Dahliastraat 94a, 4613DP Bergen op Zoom
  • 0164-210931
  • info@dlbnotarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
20059912
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-1990
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen