Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Mr P.H.N. Quist Praktijk B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Mr P.H.N. Quist Praktijk B.V. uit Amsterdam.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr P.H.N. Quist Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Mr P.H.N. Quist Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34146975.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis