Is Mr P.H.M. Gerver Praktijk B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Mr P.H.M. Gerver Praktijk B.V. uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Mr P.H.M. Gerver Praktijk B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 33219189.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr P.H.M. Gerver Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.