Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Mr P.H.M. Gerver Praktijk B.V. een goede partner.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Mr P.H.M. Gerver Praktijk B.V. uit Amsterdam.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr P.H.M. Gerver Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Mr P.H.M. Gerver Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 33219189.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract