Is Mr. O. Dierckxsens B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Mr. O. Dierckxsens B.V. uit Kaatsheuvel.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Mr. O. Dierckxsens B.V. is een notaris kantoor uit Kaatsheuvel. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 18126244.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. O. Dierckxsens B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.