Is Mr. O. Dierckxsens B.V. de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Mr. O. Dierckxsens B.V. uit Kaatsheuvel.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Mr. O. Dierckxsens B.V. is een notaris gevestigd in Kaatsheuvel. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 18126244.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. O. Dierckxsens B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.