error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Mr. O. de Groot Praktijk B.V. een juiste keuze. Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alles van Mr. O. de Groot Praktijk B.V. uit Zoetermeer. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Mr. O. de Groot Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Mr. O. de Groot Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Zoetermeer. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27261976.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Mr. O. de Groot Praktijk B.V.
  • J.L. van Rijweg 139, 2713HZ, Zoetermeer
Branche
Notaris
KVK
27261976
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-10-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen