error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is mr. N.P.E. Bonnier Holding B.V. een goede partner. Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over mr. N.P.E. Bonnier Holding B.V. uit Maastricht.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? mr. N.P.E. Bonnier Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

mr. N.P.E. Bonnier Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Maastricht. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 56026595.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

mr. N.P.E. Bonnier Holding B.V.
  • Koning Clovisstraat 86, 6224GZ, Maastricht
  • nicky.bonnier@metisnotarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
56026595
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-08-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen