error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is mr. N.P.E. Bonnier Holding B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over mr. N.P.E. Bonnier Holding B.V. uit Maastricht.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

mr. N.P.E. Bonnier Holding B.V. is een notaris kantoor uit Maastricht. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56026595.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? mr. N.P.E. Bonnier Holding B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

mr. N.P.E. Bonnier Holding B.V.
  • Koning Clovisstraat 86, 6224GZ Maastricht
  • nicky.bonnier@metisnotarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
56026595
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-08-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen