Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is mr. N.P.E. Bonnier Holding B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over mr. N.P.E. Bonnier Holding B.V. uit Maastricht.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

mr. N.P.E. Bonnier Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Maastricht. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56026595.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? mr. N.P.E. Bonnier Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.