error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is mr. N.H. Wessel Notaris B.V. een juiste keuze.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over mr. N.H. Wessel Notaris B.V. uit Paterswolde.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? mr. N.H. Wessel Notaris B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over mr. N.H. Wessel Notaris B.V.

mr. N.H. Wessel Notaris B.V. is een notaris uit Paterswolde. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 59391596.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

mr. N.H. Wessel Notaris B.V.
  • Hoofdweg 153, 9765CB Paterswolde
  • 061 5451030
Branche
Notaris
KVK
59391596
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen