Is mr. N.H. Wessel Notaris B.V. de ideale notaris voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over mr. N.H. Wessel Notaris B.V. uit Paterswolde.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? mr. N.H. Wessel Notaris B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

mr. N.H. Wessel Notaris B.V. is een notaris gevestigd in Paterswolde. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 59391596.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte