error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is mr. N.H. Wessel Notaris B.V. de juiste notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat alles van mr. N.H. Wessel Notaris B.V. uit Paterswolde. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

mr. N.H. Wessel Notaris B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Paterswolde. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 59391596.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? mr. N.H. Wessel Notaris B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

mr. N.H. Wessel Notaris B.V.
  • Hoofdweg 153, 9765CB, Paterswolde
  • 061 5451030
Branche
Notaris
KVK
59391596
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen