Is Mr. N.F. Mulder Notaris Heerenveen B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Mr. N.F. Mulder Notaris Heerenveen B.V. uit Heerenveen.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. N.F. Mulder Notaris Heerenveen B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over Mr. N.F. Mulder Notaris Heerenveen B.V.

Mr. N.F. Mulder Notaris Heerenveen B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Heerenveen. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1096727.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.