error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Mr. N.F. Mulder Notaris Heerenveen B.V. een goede keuze. Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Mr. N.F. Mulder Notaris Heerenveen B.V. uit Heerenveen.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Mr. N.F. Mulder Notaris Heerenveen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Mr. N.F. Mulder Notaris Heerenveen B.V. is een notaris gevestigd in Heerenveen. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 01096727.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Mr. N.F. Mulder Notaris Heerenveen B.V.
Branche
Notaris
KVK
1096727
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-03-1986
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen