error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is mr M.M.M. Oors een goede partner.

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over mr M.M.M. Oors uit Raalte.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? mr M.M.M. Oors of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

mr M.M.M. Oors is een notaris gevestigd in Raalte. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64029670.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

mr M.M.M. Oors
Branche
Notaris
KVK
64029670
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen