error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is mr M.M.M. Oors een juiste keuze. Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat alles van mr M.M.M. Oors uit Raalte. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? mr M.M.M. Oors of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

mr M.M.M. Oors is een notaris uit Raalte. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 64029670.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

mr M.M.M. Oors
Branche
Notaris
KVK
64029670
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen