Is Mr. M.K.A. vd Velde-Offringa Not.knt. B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Mr. M.K.A. vd Velde-Offringa Not.knt. B.V. uit 's-Gravenhage.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. M.K.A. vd Velde-Offringa Not.knt. B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Mr. M.K.A. vd Velde-Offringa Not.knt. B.V.

Mr. M.K.A. vd Velde-Offringa Not.knt. B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56581882.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte