error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Mr. M.K.A. vd Velde-Offringa Not.knt. B.V. een juiste partner.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier staat een overzicht van Mr. M.K.A. vd Velde-Offringa Not.knt. B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. M.K.A. vd Velde-Offringa Not.knt. B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Mr. M.K.A. vd Velde-Offringa Not.knt. B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 56581882.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Mr. M.K.A. vd Velde-Offringa Not.knt. B.V.
  • Burg Kolfschotenlaan 63, 2517EG 's-Gravenhage
  • 070-3469502
Branche
Notaris
KVK
56581882
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-12-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen