Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is mr M.J.J. Procee-Geelhoed een juiste keuze.

Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat alles van mr M.J.J. Procee-Geelhoed uit Raalte. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? mr M.J.J. Procee-Geelhoed of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

mr M.J.J. Procee-Geelhoed is een notaris gevestigd in Raalte. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64029476.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.