error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr M.J. Meijer Notarissen N.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina staat alle informatie van Mr M.J. Meijer Notarissen N.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Mr M.J. Meijer Notarissen N.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over Mr M.J. Meijer Notarissen N.V.

Mr M.J. Meijer Notarissen N.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34303170.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Mr M.J. Meijer Notarissen N.V.
Branche
Notaris
KVK
34303170
Bedrijfsvorm
Naamloze vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-11-1984
Medewerkers
24

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen