Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Mr. M.H.L. Langeveld B.V. een juiste partner.

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Mr. M.H.L. Langeveld B.V. uit Bilthoven.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Mr. M.H.L. Langeveld B.V. is een notaris gevestigd in Bilthoven. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30151980.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. M.H.L. Langeveld B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.