Is Mr M.E.G.J. Schils Praktijk B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Mr M.E.G.J. Schils Praktijk B.V. uit Hazerswoude-Dorp. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Mr M.E.G.J. Schils Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Hazerswoude-Dorp. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27367251.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr M.E.G.J. Schils Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.