error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Mr M.E.G.J. Schils Praktijk B.V. een goede keuze. Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina staat alle informatie van Mr M.E.G.J. Schils Praktijk B.V. uit Hazerswoude-Dorp. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr M.E.G.J. Schils Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Mr M.E.G.J. Schils Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Hazerswoude-Dorp. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27367251.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Mr M.E.G.J. Schils Praktijk B.V.
  • Westzijdeweg 21, 2391JE, Hazerswoude-Dorp
Branche
Notaris
KVK
27367251
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-01-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen