Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is mr. M.E. van der Pluijm B.V. een goede partner.

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over mr. M.E. van der Pluijm B.V. uit Utrecht.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

mr. M.E. van der Pluijm B.V. is een notaris uit Utrecht. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 56828454.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? mr. M.E. van der Pluijm B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.