error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is mr. M.E. van der Pluijm B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina staat een overzicht van mr. M.E. van der Pluijm B.V. uit Utrecht. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over mr. M.E. van der Pluijm B.V.

mr. M.E. van der Pluijm B.V. is een notaris uit Utrecht. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56828454.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? mr. M.E. van der Pluijm B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

mr. M.E. van der Pluijm B.V.
Branche
Notaris
KVK
56828454
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-01-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen