error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. M.A.M. Kessels notaris de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Mr. M.A.M. Kessels notaris uit Asten.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. M.A.M. Kessels notaris of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Mr. M.A.M. Kessels notaris is een notaris kantoor gevestigd in Asten. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17097412.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Mr. M.A.M. Kessels notaris
Branche
Notaris
KVK
17097412
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-03-1997
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen