Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Mr. M.A.J. Cremers Praktijk B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alle informatie van Mr. M.A.J. Cremers Praktijk B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Mr. M.A.J. Cremers Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Mr. M.A.J. Cremers Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34269651.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.