error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Mr. M.A.J. Cremers Praktijk B.V. een goede partner. Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van Mr. M.A.J. Cremers Praktijk B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. M.A.J. Cremers Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Mr. M.A.J. Cremers Praktijk B.V.

Mr. M.A.J. Cremers Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34269651.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Mr. M.A.J. Cremers Praktijk B.V.
  • Beethovenplein 10, 1077WM, Amsterdam
  • 020-5460408
Branche
Notaris
KVK
34269651
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
16-03-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen