error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Mr. M.A.J. Cremers Praktijk B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat een overzicht van Mr. M.A.J. Cremers Praktijk B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Mr. M.A.J. Cremers Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Mr. M.A.J. Cremers Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34269651.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Mr. M.A.J. Cremers Praktijk B.V.
  • Beethovenplein 10, 1077WM Amsterdam
  • 020-5460408
Branche
Notaris
KVK
34269651
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
16-03-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen