error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Mr. M.A. Minkema-Leibbrandt een goede partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Mr. M.A. Minkema-Leibbrandt uit Drachten. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. M.A. Minkema-Leibbrandt of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Mr. M.A. Minkema-Leibbrandt is een notaris gevestigd in Drachten. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 1090754.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Mr. M.A. Minkema-Leibbrandt
  • De Kamperfoelie 1, 9203LT Drachten
  • 0512-540632
  • m.leibbrandt@hetnet.nl
Branche
Notaris
KVK
1090754
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-11-2000
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen