Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Mr. M.A. Minkema-Leibbrandt een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Mr. M.A. Minkema-Leibbrandt uit Drachten.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. M.A. Minkema-Leibbrandt of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Mr. M.A. Minkema-Leibbrandt is een notaris kantoor gevestigd in Drachten. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 1090754.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis