Is Mr. M. v. d. Eerenbeemt Notarispraktijk B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Hier vind je een overzicht van Mr. M. v. d. Eerenbeemt Notarispraktijk B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. M. v. d. Eerenbeemt Notarispraktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Mr. M. v. d. Eerenbeemt Notarispraktijk B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34154853.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling