Is Mr. L.F. Tamminga Holding B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier vind je alle informatie van Mr. L.F. Tamminga Holding B.V. uit Krimpen aan den IJssel. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. L.F. Tamminga Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Mr. L.F. Tamminga Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24180912.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.