Is Mr. L.F. Tamminga Holding B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Mr. L.F. Tamminga Holding B.V. uit Krimpen aan den IJssel.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Mr. L.F. Tamminga Holding B.V. is een notaris uit Krimpen aan den IJssel. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24180912.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. L.F. Tamminga Holding B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.