Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Mr. L.C. Kok B.V. een juiste keuze.

Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina staat een overzicht van Mr. L.C. Kok B.V. uit Apeldoorn. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. L.C. Kok B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Mr. L.C. Kok B.V. is een notaris gevestigd in Apeldoorn. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 8064316.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte