error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is mr. K.P. Prick Praktijk B.V. een juiste partner.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Hier staat alles van mr. K.P. Prick Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? mr. K.P. Prick Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

mr. K.P. Prick Praktijk B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 64494020.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

mr. K.P. Prick Praktijk B.V.
  • Johan de Wittlaan 15, 2517JR 's-Gravenhage
Branche
Notaris
KVK
64494020
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-11-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen