Is mr. K.P. Prick Praktijk B.V. de passende notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat een overzicht van mr. K.P. Prick Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? mr. K.P. Prick Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

mr. K.P. Prick Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64494020.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.