error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is mr. K.P. Prick Praktijk B.V. een juiste keuze. Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over mr. K.P. Prick Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? mr. K.P. Prick Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over mr. K.P. Prick Praktijk B.V.

mr. K.P. Prick Praktijk B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 64494020.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

mr. K.P. Prick Praktijk B.V.
  • Johan de Wittlaan 15, 2517JR, 's-Gravenhage
Branche
Notaris
KVK
64494020
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-11-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen