error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. K.M. Rientjes Notaris B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina vind je alle informatie van Mr. K.M. Rientjes Notaris B.V. uit Sneek. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. K.M. Rientjes Notaris B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Mr. K.M. Rientjes Notaris B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Sneek. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 01085082.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Mr. K.M. Rientjes Notaris B.V.
  • Stationsstraat 66, 8601CT, Sneek
  • 0515-435600
  • sneek@hsm-notarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
1085082
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-1999
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen