error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Mr. K.M. Rientjes Notaris B.V. een juiste keuze.

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Mr. K.M. Rientjes Notaris B.V. uit Sneek.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. K.M. Rientjes Notaris B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Mr. K.M. Rientjes Notaris B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Sneek. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 1085082.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Mr. K.M. Rientjes Notaris B.V.
  • Stationsstraat 66, 8601CT Sneek
  • 0515-435600
  • sneek@hsm-notarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
1085082
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-1999
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen