Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Mr. K.J. van den Dool B.V. een goede partner.

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina vind je alles van Mr. K.J. van den Dool B.V. uit Delft. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over Mr. K.J. van den Dool B.V.

Mr. K.J. van den Dool B.V. is een notaris uit Delft. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27241528.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. K.J. van den Dool B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.