error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. J.W.A. Schenk Notarispraktijk B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van Mr. J.W.A. Schenk Notarispraktijk B.V. uit Bergen (NH). Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. J.W.A. Schenk Notarispraktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Mr. J.W.A. Schenk Notarispraktijk B.V. is een notaris uit Bergen (NH). Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24313151.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Mr. J.W.A. Schenk Notarispraktijk B.V.
  • Rondelaan 9, 1861EC Bergen (NH)
  • 020-5517555
Branche
Notaris
KVK
24313151
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-11-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen