error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. J.W.A. Schenk Notarispraktijk B.V. de ideale notaris voor jou? Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier vind je alle informatie van Mr. J.W.A. Schenk Notarispraktijk B.V. uit Bergen (NH). Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. J.W.A. Schenk Notarispraktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Mr. J.W.A. Schenk Notarispraktijk B.V. is een notaris uit Bergen (NH). Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24313151.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Mr. J.W.A. Schenk Notarispraktijk B.V.
  • Rondelaan 9, 1861EC, Bergen (NH)
  • 020-5517555
Branche
Notaris
KVK
24313151
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-11-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen