Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Mr. J.R.E. Kielstra Notariaat B.V. een juiste keuze.

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Mr. J.R.E. Kielstra Notariaat B.V. uit 's-Gravenhage.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. J.R.E. Kielstra Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Mr. J.R.E. Kielstra Notariaat B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27272826.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract