error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. J.M.J. Baijer Advisering het geschikte notariskantoor voor jou? Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Mr. J.M.J. Baijer Advisering uit Wassenaar.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Mr. J.M.J. Baijer Advisering is een notaris uit Wassenaar. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27284767.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. J.M.J. Baijer Advisering of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Mr. J.M.J. Baijer Advisering
  • Lange Kerkdam 76, 2242BX, Wassenaar
  • 070-5141333
Branche
Notaris
KVK
27284767
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-01-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen