Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Mr. J.M.J. Baijer Advisering een juiste partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Mr. J.M.J. Baijer Advisering uit Wassenaar.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. J.M.J. Baijer Advisering of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Mr. J.M.J. Baijer Advisering is een notaris uit Wassenaar. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27284767.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.