error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. J.M.C. Heemskerk notarispraktijk B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Krijg een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina staat alle informatie van Mr. J.M.C. Heemskerk notarispraktijk B.V. uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Mr. J.M.C. Heemskerk notarispraktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Mr. J.M.C. Heemskerk notarispraktijk B.V.

Mr. J.M.C. Heemskerk notarispraktijk B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27329482.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Mr. J.M.C. Heemskerk notarispraktijk B.V.
Branche
Notaris
KVK
27329482
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
06-11-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen