error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. J.M.C. Heemskerk notarispraktijk B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Op deze pagina staat alle informatie van Mr. J.M.C. Heemskerk notarispraktijk B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Mr. J.M.C. Heemskerk notarispraktijk B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27329482.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. J.M.C. Heemskerk notarispraktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Mr. J.M.C. Heemskerk notarispraktijk B.V.
Branche
Notaris
KVK
27329482
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
06-11-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen