Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Mr. J.M.C. Heemskerk notarispraktijk B.V. een goede keuze.

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Mr. J.M.C. Heemskerk notarispraktijk B.V. uit 's-Gravenhage.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Mr. J.M.C. Heemskerk notarispraktijk B.V.

Mr. J.M.C. Heemskerk notarispraktijk B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27329482.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. J.M.C. Heemskerk notarispraktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.