Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Mr. J.M.A. van Rooij Notarispraktijk B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Hier vind je alles van Mr. J.M.A. van Rooij Notarispraktijk B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Mr. J.M.A. van Rooij Notarispraktijk B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 33294529.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. J.M.A. van Rooij Notarispraktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.