error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. J.M.A. van Rooij Notarispraktijk B.V. de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Mr. J.M.A. van Rooij Notarispraktijk B.V. uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Mr. J.M.A. van Rooij Notarispraktijk B.V. is een notaris uit Amsterdam. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 33294529.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

 • het opmaken van het samenlevingscontract
 • een testament wijziging
 • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
 • een geregistreerd partnerschap
 • het kopen van een huis
 • een verdelingsakte

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. J.M.A. van Rooij Notarispraktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Mr. J.M.A. van Rooij Notarispraktijk B.V.
Branche
Notaris
KVK
33294529
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-07-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen
 • Bij-Law

  Johannes Vermeerplein 14H, 1071DV, Amsterdam

 • Grifo B.V.

  Koning Clovisstraat 86, 6224GZ, Maastricht

 • Alromago B.V.

  De Akkers 17, 7468DG, Enter