error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. J.M.A. van Rooij Notarispraktijk B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Mr. J.M.A. van Rooij Notarispraktijk B.V. uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Mr. J.M.A. van Rooij Notarispraktijk B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 33294529.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. J.M.A. van Rooij Notarispraktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Mr. J.M.A. van Rooij Notarispraktijk B.V.
Branche
Notaris
KVK
33294529
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-07-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen