Is Mr. J.J.A.M. Tielemans B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Mr. J.J.A.M. Tielemans B.V. uit Houten.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. J.J.A.M. Tielemans B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Mr. J.J.A.M. Tielemans B.V.

Mr. J.J.A.M. Tielemans B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Houten. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 28099858.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte