error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. J.J. Drost Praktijk B.V. de juiste notaris voor jou? Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Mr. J.J. Drost Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Mr. J.J. Drost Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27149114.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. J.J. Drost Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Mr. J.J. Drost Praktijk B.V.
  • Kwekerijweg 3, 2597JK, 's-Gravenhage
  • 070-3425100
  • notarissen@drost.juten.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
27149114
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-05-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen