error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Mr. J.J. Drost Praktijk B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Mr. J.J. Drost Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. J.J. Drost Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Mr. J.J. Drost Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27149114.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Mr. J.J. Drost Praktijk B.V.
  • Kwekerijweg 3, 2597JK 's-Gravenhage
  • 070-3425100
  • notarissen@drost.juten.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
27149114
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-05-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen